Search found 5 matches

by kazzoom12
Thu Feb 13, 2020 4:59 pm
Forum: Main Corsa E chat
Topic: No projection After Firmware Auto Update UK
Replies: 23
Views: 6147

Re: No projection After Firmware Auto Update UK

It's nice being able to change the navigation voice volume independently from the radio volume which I couldn't do on the older version.
by kazzoom12
Fri Jan 17, 2020 3:03 pm
Forum: Main Corsa E chat
Topic: No projection After Firmware Auto Update UK
Replies: 23
Views: 6147

Re: No projection After Firmware Auto Update UK

I agree I also thought in my opinion they tried to rush it though because it was a Saturday and have done something wrong in the process causing it to somehow corrupt the unit. I home no one has to go what I went though :)
by kazzoom12
Fri Jan 17, 2020 2:30 pm
Forum: Main Corsa E chat
Topic: No projection After Firmware Auto Update UK
Replies: 23
Views: 6147

Re: No projection After Firmware Auto Update UK

Sure no problem. This is a pic of the info on my old unit. https://imgur.com/a/Z0q6sWn And this is one with the new unit fitted. As you can see it's still on E2. The only differences I have found so far is the projection icon on the new unit with the newer software is slightly different. https://img...
by kazzoom12
Thu Jan 16, 2020 9:29 pm
Forum: Main Corsa E chat
Topic: No projection After Firmware Auto Update UK
Replies: 23
Views: 6147

Re: No projection After Firmware Auto Update UK

*Warning* long post ahead..... Sorry but I thought I should share my story. It does have a happy ending eventually. I hope this will help someone out. What an interesting few weeks I've had relating to this issue. A little about myself. I currently have a 16 plate Corsa Limited Edition that I bought...
by kazzoom12
Thu Nov 07, 2019 3:53 pm
Forum: Main Corsa E chat
Topic: No projection After Firmware Auto Update UK
Replies: 23
Views: 6147

Re: No projection After Firmware Auto Update UK

Hey Guys, I was also having this problem with my phone on Android 9.0. I tried all sorts to fix it. I came across this post on reddit that suggested to install an older version of android auto and so far it seems to be working as a temporary fix. I have then turned off automatic updates on the play ...