Intellilink R3.0 Screen stopped working

Audio, Navigation, Electronic
Post Reply
qfive
Posts: 3
Joined: Sat Feb 20, 2021 4:15 pm

Intellilink R3.0 Screen stopped working

Post by qfive » Sat Feb 20, 2021 4:49 pm

Hi,
The screen on my Intellilink R3.0 has stopped working. You can still press the screen and it will beep, and the radio can be changed, etc., but there is no display output at all.

It did come back one once upon starting the car, and the Vauxhall logo came up, it went on to the radio screen then the display glitched then turned off again.

I have tried disconnected the battery leads and leaving it for 20 minutes but it hasn't helped.

Please let me know if there's anything I can try to fix it, or if a replacement head unit would be needed.

Thanks :)

Rickardo
Posts: 473
Joined: Thu Jan 26, 2017 1:23 pm

Re: Intellilink R3.0 Screen stopped working

Post by Rickardo » Sat Feb 20, 2021 5:14 pm

Contact Intellilinkmods who can fit you an R4 unit

You will need trim parts which he may be able to supply

qfive
Posts: 3
Joined: Sat Feb 20, 2021 4:15 pm

Re: Intellilink R3.0 Screen stopped working

Post by qfive » Sat Feb 20, 2021 5:28 pm

Rickardo wrote:
Sat Feb 20, 2021 5:14 pm
Contact Intellilinkmods who can fit you an R4 unit

You will need trim parts which he may be able to supply
Would you say the unit is dead then?

Rickardo
Posts: 473
Joined: Thu Jan 26, 2017 1:23 pm

Re: Intellilink R3.0 Screen stopped working

Post by Rickardo » Mon Feb 22, 2021 3:39 pm

qfive wrote:
Sat Feb 20, 2021 5:28 pm
Rickardo wrote:
Sat Feb 20, 2021 5:14 pm
Contact Intellilinkmods who can fit you an R4 unit

You will need trim parts which he may be able to supply
Would you say the unit is dead then?
Wouldn't say the unit is dead but the R3 is renowned for being glitchy

If you intend to keep the Corsa for sometime the upgrade to R4 is worth the money.

You may even be able to get the Sat Nav model

qfive
Posts: 3
Joined: Sat Feb 20, 2021 4:15 pm

Re: Intellilink R3.0 Screen stopped working

Post by qfive » Sun Feb 28, 2021 12:40 pm

Rickardo wrote:
Mon Feb 22, 2021 3:39 pm
qfive wrote:
Sat Feb 20, 2021 5:28 pm
Rickardo wrote:
Sat Feb 20, 2021 5:14 pm
Contact Intellilinkmods who can fit you an R4 unit

You will need trim parts which he may be able to supply
Would you say the unit is dead then?
Wouldn't say the unit is dead but the R3 is renowned for being glitchy

If you intend to keep the Corsa for sometime the upgrade to R4 is worth the money.

You may even be able to get the Sat Nav model
I would second glitchy. It has started working again...

Post Reply