Error 481

Suggestions & Help using the Corsa E Forums
User avatar
mud4fun
Posts: 2902
Joined: Mon Feb 09, 2015 9:25 pm
Location: North Lincolnshire
Contact:

Re: Error 481

Post by mud4fun » Sun Jun 26, 2016 6:32 pm

Yep, just BT. I've been using mobile data today and not had a single issue. Not very good though as my BT broadband is far faster than my mobile data out here in the sticks.
Dafny - 3dr LE 1.4T in Limelight Green
Image


User avatar
Delboy_Lee
Posts: 862
Joined: Sat Feb 07, 2015 9:10 pm
Location: Lee-On-The-Solent

Re: Error 481

Post by Delboy_Lee » Sun Jun 26, 2016 7:00 pm

Yes I have had issues again today as well & have also been back to using Mobile Data? Strange that only BT Wifi services seem to be affected by this & not all of the time ?
5 Door, 1.4 SE Automatic
Sovereign Silver
Intellilink 3.0


Rob
Site Admin
Posts: 156
Joined: Mon Mar 31, 2014 3:38 pm

Re: Error 481

Post by Rob » Wed Jun 29, 2016 9:45 am

Well the site uses two things to try and stop spammers, Cloud Flare and then whatever this built in thing used by the host is (which I have no control over).

As a test I'm going to disable the Cloud Flare service in case that is causing a conflict somewhere. I'll do that this morning and then we'll see what happens.


User avatar
Delboy_Lee
Posts: 862
Joined: Sat Feb 07, 2015 9:10 pm
Location: Lee-On-The-Solent

Re: Error 481

Post by Delboy_Lee » Wed Jun 29, 2016 11:28 am

Thanks Rob just let you know I have no problems for past 36 hours so will report if I get any further errors when they occur. Hopefully we can resolve this one.
5 Door, 1.4 SE Automatic
Sovereign Silver
Intellilink 3.0


Post Reply

Return to “Website Issues”