Infotainment System

All Corsa E related discussions
Post Reply
Rider
Posts: 3
Joined: Wed Nov 18, 2020 12:10 am

Infotainment System

Post by Rider » Wed Nov 18, 2020 12:14 am

Hi, I’m new here so I hope this question is appropriate. I just recently bought a 65 plate corsa however I didn’t know that it doesn’t come with Apple CarPlay and that it only comes on the 16 plate and above, this was a thing I really wanted. So I just wanted to ask if I would be able to swap the my infotainment system (think that’s what it’s called) for the 16 plate one? Would this work and would apply CarPlay start to work? I’ll include pictures underneath of what I have and what I want. All help is appreciated. Thank you :)

15 plate

2B449ACB-847B-4FE3-B514-0D02A9E87DE7.jpeg

16 plate

E5A5C99C-35C9-4D5F-8617-6D6E9927822E.jpeg


User avatar
Nickosnose
Posts: 100
Joined: Thu Nov 02, 2017 9:28 pm

Re: Infotainment System

Post by Nickosnose » Wed Nov 18, 2020 8:47 am

Plenty of threads on here about this.....

Intellilinks mods is the place to go......https://intellilinkmods.co.uk/...

Rider
Posts: 3
Joined: Wed Nov 18, 2020 12:10 am

Re: Infotainment System

Post by Rider » Wed Nov 18, 2020 12:04 pm

Just checked it up and that’s really good, however Northumberland is very far from me, I will most likely go there as a last result but if anyone has anymore suggestions please let me know

User avatar
Nickosnose
Posts: 100
Joined: Thu Nov 02, 2017 9:28 pm

Re: Infotainment System

Post by Nickosnose » Wed Nov 18, 2020 1:41 pm

You can do it yourself...they will program the unit and send it to you..need to change a bit of trim...

Not sure if there's much about on the aftermarket scene to be honest..

Rickardo
Posts: 424
Joined: Thu Jan 26, 2017 1:23 pm

Re: Infotainment System

Post by Rickardo » Thu Nov 19, 2020 1:38 pm

Would suggest you make the effort and go to him

I had a reverse camera fitted in less than an hour

Was a 2 hour drive each way

Post Reply